Handicap 54 cursus

Heeft u uw baanpermissie gehaald en wilt u gaan voor Handicap 54?

Wij hebben een speciale cursus voor u waarmee u aan de slag gaat om u voor te bereiden op het behalen van uw kaart die u nodig heeft om uw handicap 54 te halen.

Wat houdt het praktisch examen in?

Het praktisch deel van het GVB-examen kunt u behalen door een zogenaamde Qualifying kaart in te leveren. Deze Q-kaart, in de volksmond, moet gespeeld worden onder handicap condities over 9 of 18 holes van een zelf te kiezen kleur tee. U speelt deze ronde golf met Clubhandicap 54 en met een marker die minimaal het golfregelexamen succesvol heeft afgerond. In deze ronde golf van 9 of 18 holes moet u minimaal 18 respectievelijk 36 punten scoren om uw GVB-examen te halen. Aan het einde van de ronde laat u de Qualifying kaart ondertekenen door uw marker en kunt u de score laten registreren voor uw Clubhandicap.

 

In deze cursus bereiden wij u voor op het lopen van de Q kaart. We gaan naast de  lessen op de oefenfaciliteiten ook twee keer met u de baan in om daar u zoveel mogelijk voor te bereiden op wat u zoal in de baan kunt tegenkomen. Of te wel het course management.

 

Deze 3 lessen van 1,5 uur en twee baanlessen van 2 uur bieden wij voor de volgende prijzen aan.

4 personen: 149,95 euro p.p.
3 personen: 174,95 euro p.p.
2 personen: 199,00 euro p.p.
1 persoon:    249,00 euro p.p.

 

  • Dit bedrag is excl. de kosten voor het regelexamen.

Het inplannen van de lessen proberen wij zoveel mogelijk op de woensdag en donderdag avonden te plannen. Uiteraard kunt u altijd uw voorkeur aangeven.

 

Voor persoonlijk contact kunt u altijd contact opnemen met ons.
Bronvermelding: www.startendegolfers.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt informeren wij u maximaal één keer per maand met de beste golfaanbiedingen.
* = verplicht veld
Facebook